Delivered within 2 days (NL)!   Free pick up in the store!   Free shipping (to BE & DE) from € 100,-

Delivered within 2 days (NL)!   Free pick up in the store!   Free shipping (NL) from € 100,-  

New autumn collection Shop now!

My blog

Leuke samenwerking!

Sinds kort hebben we een fijne samenwerking met verloskundige praktijk, "Bloesem verloskundigen". Deze lieve dames hebben een prachtige praktijk in Gorredijk. Vol passie, liefde en deskundigheid staan zij altijd aan de zijde van vele "toekomstige" moeders en vaders in het mooiste en belangrijkste moment van hun leven.

Persoonlijk heb ik heel veel bewondering en veel respect voor dit mooie en waardevolle werk wat zij doen. Nieuw leven is zo ontzettend mooi en blijft altijd weer een groot wonder! ?

Daarom ben ik ook erg trots dat wij de mooie knuffels van Jellycat mogen leveren aan verloskundige praktijk "Bloesem verloskundigen".

Wanneer je je aanmeldt bij “Bloesem verloskundigen” ontvang je bij de eerste afspraak een kortingskaart van 10% korting, deze is éénmalig vrij te besteden vanaf € 50,-

jellycat odell octopus little 23cm 2
jellycat odell octopus little 23cm 2
jellycat odell octopus little 23cm 2

jellycat odell octopus little 23cm 2
jellycat odell octopus little 23cm 2
jellycat odell octopus little 23cm 2

Bekijk alle Jellycat knuffels

Een vriendje voor het leven

We hebben ze in alle maten en kleuren! De mooie en zachte knuffels bij Posh zorgen bij ons in de boutique niet alleen voor gezelligheid, wij vinden ze ook erg belangrijk voor de groei en ontwikkeling van kleine kinderen.

Wist je bijvoorbeeld dat een knuffel veiligheid en warmte aan je kleintje biedt? Wanneer de mama even weg is, kan je kindje de knuffel stevig vastpakken om het gemis een beetje in te dammen.

Continue reading

Onlangs bekeken

Stay in touch

Stay informed by subscribing to our newsletter.

© Posh Kids Boutique, All rights reserved.
Disclaimer - Privacy

Illustraties: Linda de Haan

Webdesign + hosting
Eos Multimedia - Burgum